ALGEMENE VOORWAARDEN

In deze voorwaarden zal je vooral "ik" en "jij" lezen. Dit omdat Plandaí Studio bestaat uit één persoon die alles uitvoert. Gelieve daar ook extra rekening mee te houden. 

Plandaí Studio biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen. Onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via deze webshop. Door een bestelling te plaatsen gaat de klant akkoord met deze voorwaarden. 

Plandaí Studio heeft het recht om de verkoopvoorwaarden ten allen tijden aan te passen. Eventuele wijzigingen in de verkoopsvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van de wijziging worden geplaatst.

VERZENDEN & RETOURNEREN

Levering

Momenteel wordt er enkel geleverd in Europa.

Kosten

De prijzen vermeld op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend tijdens het uitchecken van je winkelwagen. Momenteel worden de pakjes verzonden via Bpost en houden we ons aan de tarieven van Bpost. Deze kost wordt aangerekend aan de klant tijdens het plaatsen van de bestelling. 

* BTW: Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen.
Hierdoor mag er geen BTW aan de klant aangerekend worden. 

Levertermijn

Wanneer je bestelling is afgerond ga ik zo snel mogelijk aan de slag om je bestelling klaar te maken voor verzending. Je bestelling gaat in normale omstandigheden na 2-3 werkdagen op de post. Zodra je pakje in handen van Bpost is krijg je een bevestigingsmail. Reken dus op 3 - 5 werkdagen in totaal. Als er vertragingen zijn bij de post zelf kan ik hier helaas niets aan doen, gelieve dus even geduld te hebben voordat je een mailtje stuurt. 

Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper.

Ruilen en retourneren

Zoals in de wet bepaald heb je als klant tot 14 dagen na ontvangst het recht om een product te ruilen of terug te sturen. Hiervoor moet je binnen de termijn van 14 dagen een e-mail sturen naar info@plandai-studio.com met vermelding dat je wil ruilen of retourneren. Je zal dan een e-mail krijgen met de correcte instructies. 

 

Bij ruilen stuurt de klant het product terug en krijgt die na ontvangst een ander product naar keuze teruggestuurd. Indien het nieuwe product meer kost dan de originele aankoop zal de klant moeten bijbetalen. Kost het product minder krijg je een deel terugbetaald. 
Bij het retourneren krijgt de klant het volledig aankoopbedrag terugbetaald (zonder verzendkosten). 


Let wel op: extra verzendkosten worden in rekening gebracht van de klant. 

AANBOD

Zoals eerder vermeld wordt Plandaí Studio gerund door één persoon en kan het voorvallen dat de webshop niet altijd up-to-date is. Ik probeer hier zoveel mogelijk aandacht aan te besteden maar het is toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Plandaí Studio niet. 


Wanneer je als klant specifieke vragen hebt over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoek ik je om vooraf contact op te nemen. 


Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Plandaí Studio. 

PRIVACY POLICY

Wanneer je online een bestelling plaatst moet je je gegevens invoeren. Door het ingeven van je gegevens geef je Plandaí Studio de toestemming om deze te gebruiken. Je gegevens zijn nodig om onder andere je bestelling te verwerken en op te sturen maar zal ook worden gebruikt voor online marketing (reclame, acties/promoties).
Uiteraard houden we die gegevens privé en delen we deze in geen enkel geval met derden. 

Als koper heb je het recht om deze gegevens ten allen tijden op te vragen of aan te passen. 
 

Op deze manier respecteert Plandaí Studio de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.